Synd om er

Tycker synd om er som alltid måste lägga en ny adress på minnet (a)
Men jag har flyttat min blogg ännu en gång !
Nu på slutet har jag varit så less på den här bloggen för att den var så oseriös och ful header osv. Var på riktigt bushumör då jag gjorde den. Så nu har jag suttit och knåpat ihop en ny. Hoppas ni alla vill följa med dit! ♥ Och jag lovar er, jag ska inte byta på väääääldigt länge.


KLICKA HÄR SÅ KOMMER NI TILL DEN NYA!
Http://Sssoofie.blogg.se


STOPPA MIG!

Kan någon här försöka stoppa mig innan jag klipper lugg? Det är såååå nära. Hatar dock att bli missnöjd och det finns en risk att jag blir det.

Jäla snygg hon var då!
Men det var något sånt jag tänkt..
Har ju färgen och allt.
Bild från google.se

1a December

Jag har äntligen fått öppna första luckan i min chokladkalender :) Och nej, jag kommer nog aldrig sluta med chokladkalendrar. Just nu är jag super taggad på jul! Börjar få allt mer julstämning. Var på draggen idag och såg en julshow, tagit första luckan ur kalendern och köpt en julklapp + julfikat igårkväll. Snart ska det shoppas mer! Som tur är vet jag redan vad jag ska köpa, så det är lättare att hitta då. Det enda som är lite knepigt just nu är vad jag ska ge till mamma och pappa. Hoppas jag och syskonen kan gå ihop om något vettigt.

Music

Lite gamla och nya låtar som jag lyssnar rätt mycket på just nu. Haha och om ni inte ser det nu, så kan jag säga att jag har väldigt blandad musiksmak.  

Elvis Presley - In the ghetto

Highwon - Från hjärtat

Eminem - Not afraid

B.O.B - Magic

Green Day - Good Riddance

Haley James Scott - Halo

Daniel Adams Ray -
Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Volbeat - Fallen

Volbeat -
Thanks

Kid Cudi , Kanye West - Erase me

Marc Cohn - Walking in Memphis

A fine Frenzy - Almost lover

Avslutar med Jon Lajoie - High as fuck. Det är killen som har gjort "Show me your genitals" på youtube. Ni som inte vet vad jag pratar om , gå och kika.

RSS 2.0